26. nov. 2012

Det nye 105A



Har fået nye roomies på skolen. Gik fra et godt værelse, til mit ultimative drømmeværelse. Jeg bor stadig på 105A, men nu sammen med (fra venstre) Emma, Josefia og Sara. 
Emma og jeg er fuldstændig modsætninger, men alligevel fungerer vi så godt sammen. Hun er en meget farverig person med hensyn til hendes personlighed, og vi kan ikke blive uvenner. Er der noget i vejen, er Emma den første, jeg snakker med. Hun er forstående, lyttende og støttende lige meget hvad. Vi kan grine sammen i evigheder.
Josefia og jeg er heller ikke helt ens, men heller ikke så forskellige endda. Hun er super fjollet, men kan også være alvorlig og dejlig at snakke med. Vi har samme mening om mange ting. Hun har en super fantastisk personlighed, og jeg har super meget respekt for, hvem hun er.
Sara er nok den fra værelset, jeg ligner mest personlighedsmæssigt. Vi er ikke altid ligeså overgearede og fjollede, som Emma og Jose, men jeg kan alligevel altid grine med hende. Hvis jeg har en dårlig dag, kan hun altid få et smil frem på mine læber. Vi kan grine og græde sammen, og vi kan ikke være sure på hinanden i mere end et par timer. Hun er en veninde, jeg ikke vil undvære. 

Alle tre piger betyder sindssygt meget for mig. De er mine bedste veninder på skolen, og jeg er så glad for, jeg har mulighed for at dele så meget af mit liv og min hverdag med lige præcis de her piger. 
Så tøser, jeg ved I læser det her, og I skal vide, at selvom vi kan skændes og være sure, så ved vi, vi altid har hinanden. Jeg elsker jer. I er de bedste!

2 kommentarer:

  1. Søøøøøde Vicky! <3 You're the best!

    -Jos

    SvarSlet
  2. Vic, for pokker! Du er den bedste ! Elsker diiiig <3<3

    SvarSlet